- Elaboración de prediccións sobre o contido de polen e aléxenos no aire
- Determinación do estado fitosanitario dos cultivos e modelos predictivos de aplicación de tratamentos fitosanitarios
- Influencia do cambio climático sobre os cultivos e especies autóctonas
- Caracterización físico-química e organoléptica dos meles
- Caracterización e identificación da orixe botánica dos meles
- Refinería de biomasa vexetal
- Produción e avaliación de antioxidantes naturais
- Desenvolvemento de novos materiais a partir da biomasa vexetal
- Obtención e avaliación de novos ingredientes funcionais
- Valorización de biomasa vexetal
- Desenvolvemento de novos procesos de extracción
- Alimentos nutracéuticos
- Produtos lácteos fermentados/madurados
- Produtos cárnicos cru-curados
- Caracterización e tipificación de diferentes Brassica spp. cultivadas en Galicia
- Distribución de contaminantes químicos orgánicos agrícolas e ambientais na cadea de produción de alimentos
- Caracterización e mellora da calidade sensorial (composición aromática) e funcional (perfil polifenólico) dos alimentos
- Estudo da presenza, distribución e mobilidade de metais pesados (Cu, Zn, Pb, Hg) e pesticidas en chans
- Estudo da calidade da auga e modelización de procesos hidrolóxicos en concas forestais
- Termalismo e Xeotermia
- Revalorización de residuos agroalimentarios
- Transporte de agroquímicos e elementos traza no sistema planta-auga-solo
- Agroinformática e viticultura
- Produción, purificación, caracterización e aplicación de enzimas microbianas de interese alimentario e ambiental
- Produción e aplicación de bacterias lácticas probióticas e bacteriozinas
- Aproveitamento e valorización de materiais residuais e subprodutos da industria alimentaria mediante procesos fermentativos
- Coloides e Interfases
- Interacción de modelos in vitro de membrana con compostos de interese biolóxico e tecnolóxico
- Proteómica
- Chemosensores
- Seguridade alimentaria
- Identificación e cuantificación de diversos produtos en diferentes matrices agroalimentarias
Elaboración de prediccións sobre o contido de polen e aléxenos no aire
Responsable
Determinación do estado fitosanitario dos cultivos e modelos predictivos de aplicación de tratamentos fitosanitarios
Responsable:
Influencia do cambio climático sobre os cultivos e especies autóctonas
Responsable:
Caracterización físico-química e organoléptica dos meles
Responsable:
Caracterización e identificación da orixe botánica dos meles
Responsable
Refinería de biomasa vexetal
Responsable
Produción e avaliación de antioxidantes naturais
Responsable
Desenvolvemento de novos materiais a partir da biomasa vexetal
Responsable
Obtención e avaliación de novos ingredientes funcionais
Responsable
Valorización de biomasa vexetal
Responsable
Desenvolvemento de novos procesos de extracción
Responsable:
Alimentos nutracéuticos
Responsable:
Produtos lácteos fermentados/madurados
Responsable:
Produtos cárnicos cru-curados
Responsable:
Caracterización e tipificación de diferentes Brassica spp. cultivadas en Galicia
Responsable:
Distribución de contaminantes químicos orgánicos agrícolas e ambientais na cadea de produción de alimentos
Responsable:
- Beatriz Cancho Grande
- Carmen González Barreiro
- Elena Martínez Carballo
- Concepción Pérez Lamela
- Raquel Rial Otero
- Jesús Simal Gándara
Caracterización e mellora da calidade sensorial (composición aromática) e funcional (perfil polifenólico) dos alimentos
Responsable:
Estudo da presenza, distribución e mobilidade de metais pesados (Cu, Zn, Pb, Hg) e pesticidas en chans
Responsable:
Estudo da calidade da auga e modelización de procesos hidrolóxicos en concas forestais
Responsable:
Termalismo e Xeotermia
Responsable:
Revalorización de residuos agroalimentarios
Responsable:
Transporte de agroquímicos e elementos traza no sistema planta-auga-solo
Responsable:
Agroinformática e viticultura
Responsable:
Produción, purificación, caracterización e aplicación de enzimas microbianas de interese alimentario e ambiental
Responsable:
Produción e aplicación de bacterias lácticas probióticas e bacteriozinas
Responsable:
Aproveitamento e valorización de materiais residuais e subprodutos da industria alimentaria mediante procesos fermentativos
Responsable:
Coloides e Interfases
Responsable:
Interacción de modelos in vitro de membrana con compostos de interese biolóxico e tecnolóxico
Responsable:
Proteómica
Responsable:
- Jose Luis Capelo Martínez
Chemosensores
Responsable:
- Carlos Lodeiro Espiño
Seguridade alimentaria
Responsable:
Identificación e cuantificación de diversos produtos en diferentes matrices agroalimentarias
Responsable: